Nyhetsbrev 10 augusti 2012

KG Hammar, Gnucci, Anna-Lena Brundin och Emil Jensen i En värld att leva i på Malmöfestivalen och mycket mer!

 

¨     Samtal om SEVEN på Women Playwrights International

Medverkande är förutom Hedda Sjögren bl.a. Lana Nasser, samarbetspartner för SEVEN i Jordanien. Tid och plats: 19 augusti kl. 11.00 Södra Bar, Stockholm

 

¨     KG Hammar medverkar i En Värld Att Leva i

Den 20e augusti medverkar KG Hammar, Anna-Lena Brundin, Emil Jensen och Gnucci (Ana Rab) i En Värld Att Leva i på Malmöfestivalen. Pjäsen som skildrar Amnestyaktivister återkommer i höst på flera orter, bland annat på Nobelmuseet i Stockholm och i Olofström. Under våren har landshövdingar, skådespelare och journalister medverkat och nu finns planer på ett skolprojekt. Vill du arrangera ’En Värld Att Leva i’ på din ort/skola/arbetsplats? Hör av dig till Hedda (hedda@hedda.nu).

 

¨     SEVEN till Malmöfestivalen på svenska och arabiska

Den 21 augusti framförs SEVEN på svenska på Palladium av bl.a. Rakel Chukri (kulturchef på Sydsvenskan) och Liv Strömqvist (serietecknare och radioprofil).

SEVEN kommer även att läsas på arabiska i samarbete med Moriskan. Läser gör bl.a. Basim Hajar (regissör) och Cindy Mizher (Teater Foratt).

 

¨     SEVEN till nya orter!

Turnéplanen för SEVEN under de närmaste månaderna ser ut som följer.

  • Kristinehamn 14 september

Artikel i Nya Wermlandstidningen

  • Eskilstuna 28 september
  • Nässjö 12 oktober
  • Amman, Jordanien 20 oktober (arabiska) och 21 oktober (engelska), se TV-inslag från Roya TV HÄR!
  • Växjö 20 oktober

Mer info på Facebookgruppen!

¨     Stora framgångar för SEVEN runtom i Europa – publiksuccé och mediefavorit!

 

Sedan senaste Nyhetsbrevet har SEVEN satts upp på flera platser runtom i Europa, bland annat Vilnius och Istanbul. I Vilnius den 30 maj blev det fullt hus med 780 personer i publiken. Både TV, tidningar, och radio, följde och uppmärksammade eventet.  Två veckor tidigare möttes SEVEN av stående ovationer i Istanbul. Publiksiffran landade på 450 personer, och både CNN och Al Jazeera var med i pressuppbådet.

 

Varma hälsningar,

 

Hedda

 

 

Comments
0

Kommentera artikeln?You must be logged in to post a comment.